09.08.2011

Z Pilną Pożyczką 300 zł premii na wyprawkę szkolną

W ramach przygotowanej przez Bank Millennium promocji, osoby, które skorzystają z oferty Pilnej Pożyczki, mogą otrzymać dodatkowe, bezzwrotne 300 zł.

Początek roku szkolnego to czas znaczących wydatków, związanych z kompletowaniem wyprawki szkolnej. Pilna Pożyczka to szybki i skuteczny sposób na zyskanie dodatkowych środków na sfinansowanie tej i innych rodzinnych potrzeb. Osoby, które skorzystają z oferty Pilnej Pożyczki w okresie przygotowanej przez Bank Millennium promocji, mogą otrzymać 300 zł bezzwrotnej premii, która może pomóc w sfinansowaniu zakupów związanych z rozpoczęciem roku szkolnego. Promocja obejmuje Klientów, którzy złożą wniosek o Pilną Pożyczkę w okresie od 8 sierpnia do 18 września br., nie posiadają pożyczki w Banku Millennium oraz zostanie im udzielona pożyczka w kwocie min. 5000 zł (brutto).
Najważniejsze cechy Pilnej Pożyczki:

• oprocentowanie od 7,90%, prowizja od 3%;
  • szeroki pakiet ubezpieczeń;
  • pełna elastyczność w wyborze okresu kredytowania, wysokości raty i dnia jej płatności;
  • okres kredytowania od 6 miesięcy do 6 lat;

minimalna kwota pożyczki to 1000 zł, maksymalna - zależy od zdolności kredytowej Klienta.
Pieniądze z pożyczki mogą być przeznaczone na dowolny cel. Formalności towarzyszące udzielaniu Pilnej Pożyczki ograniczone są do minimum. Osoby zatrudnione na podstawie umowy o pracę mogą uzyskać nawet 15000 zł pożyczki, przedstawiając jedynie swój dowód osobisty. Powyżej tej kwoty wymagane jest wypełnione przez pracodawcę zaświadczenie o dochodach i zatrudnieniu. Podczas jednej wizyty w oddziale Banku, Klient może otrzymać informację o kwocie pożyczki, warunkach kredytowania i podpisać umowę kredytową. Wniosek o Pilną Pożyczkę można złożyć także za pośrednictwem infolinii TeleMillennium oraz poprzez stronę internetową Banku.
Pilna Pożyczka dostępna jest dla osób zatrudnionych w oparciu o umowę o pracę, dzieło, zlecenie lub kontrakt marynarski, prowadzących działalność gospodarczą oraz emerytów i rencistów.