31.01.2005

Millennium Biznes przyjazne dla przedsiębiorstw

Millennium Biznes zostało uhonorowane godłem „Bank Przyjazny dla Przedsiębiorców" w szóstej edycji konkursu organizowanego przez Krajową Izbę Gospodarczą, Warszawski Instytut Bankowości oraz Polsko-Amerykańską Fundację Doradztwa dla Małych Przedsiębiorstw.

Millennium Biznes spełniło wszystkie wymagania stawiane bankom, które wzięły udział w konkursie. Fakt przyznania godła promocyjnego jest wyrazem uznania organizatorów dla wysokiej jakości obsługi firm, istnienia szerokiej gamy produktów dostępnych w ofercie oraz usług ściśle dopasowanych do specyfiki potrzeb małych i średnich przedsiębiorstw, a także dla profesjonalnego wsparcia Doradcy Bankowego. Na wysoką ocenę Millennium Biznes miało również wpływ aktywne zaangażowanie w rozwój lokalnej przedsiębiorczości.

Jesteśmy niezwykle dumni z otrzymania godła Bank Przyjazny dla Przedsiębiorstw. Cieszy nas, że prace nad ulepszaniem naszej oferty i dostosowywaniem jej do dynamicznie zmieniających się realiów rynkowych są dostrzegane i doceniane zarówno przez fachowców z branży finansowej, jak i naszych Klientów" – powiedział Jarosław Łęgowski Dyrektor Departamentu Sprzedaży Millennium Biznes, reprezentujący Millennium Biznes podczas uroczystości wręczenia nagród.

Weryfikacja nadesłanych przez banki zgłoszeń była wielopłaszczyznowa, obejmowała ocenę pisemnych prezentacji, audyty konkursowe, ocenę komitetu konkursowego oraz badanie opinii klientów na temat standardu oferowanych usług.