08.06.2022

Design karty Impresja Banku Millennium na drugim miejscu w rankingu Złoty Bankier 2022

Design karty Banku Millennium doceniony w rankingu Złoty Bankier 2022 – karta Impresja zajęła drugie miejsce w głosowaniu internautów na najciekawszy wizerunek kart płatniczych.

To pierwsza edycja rankingu Złoty Bankier 2022link otwiera się w nowym oknie, w której internauci, czytelnicy Bankier.pllink otwiera się w nowym oknie i Pulsu Biznesu ocenili karty bankowe w kategorii „Najlepszy design”.

-Cieszymy się, że internauci wybrali kartę kredytową Impresja, co na pewno podyktowane było nie tylko samym designem, ale i funkcjonalnością jednego z naszych flagowych produktów. Wzór na karcie nawiązuje do logo naszej aplikacji mobilnej. Postawiliśmy na to, co jest dla nas kluczowe – tj. stałość, elegancja, prostota i – co ważne – uniwersalność. Dodatkowo karta jest dostępna w dwóch wersjach kolorystycznych, wszystko po to, by zaspokoić gusta różnych grup klientów - podkreśla Szymon Kuchciaklink otwiera się w nowym oknie, kierujący Wydziałem Kart Płatniczych w Banku Millenniumlink otwiera się w nowym oknie.

- Obok nieprzemijającej prostoty wizerunku karty skupiliśmy się na tym, co kryje ona dla użytkowników - wygodzie użytkowania, dostępności i funkcjonalności - automatyczne 5 proc. zwrotu za zakupy u wybranych partnerów, rozkładanie wydatków na Wygodne Raty w tym raty 0 proc., przelewy z rachunku karty czy płatności zbliżeniowe telefonem. Do tego pełne zarządzanie kartą w aplikacji mobilnej banku Millennium. Warto z niej korzystać. Cieszymy się i dziękujemy za to wyróżnienie – dodał przedstawiciel Banku.

W XIII edycji organizowanego przez Bankier.pl i Puls Biznesu konkursu Złoty Bankier 2022link otwiera się w nowym oknie wyróżniono banki detaliczne w dziewięciu kategoriach. Badanie opierało się m.in. na wizytach tajemniczych klientów w oddziałach czy głosowaniu klientów. W głosowaniu na design karty wzięło udział ponad 7 tys. internautów, a karty do konkursu zgłosiło 11 banków.

www.bankmillennium.pl/klienci-indywidualni/karty-platnicze/karty-kredytowe/millennium-impresjalink otwiera się w nowym oknie